Przejdź do treści głównej

Skrei

Dorsz norweski Skrei w wywarze z karczochów z czarnymi oliwkami »

Dorsz norweski Skrei w wywarze z karczochów z czarnymi oliwkami

Skrei to norweski dorsz w najlepszym wydaniu. Zaproś kilku znajomych i ugotuj go w wywarze z karczochów z czarnymi oliwkami. Mniam!

  • Aktualna ocena to 0 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Średnio zaawansowany 40-60 min.

Smażony dorsz norweski Skrei z sosem z czerwonego wina »

Smażony dorsz norweski Skrei z sosem z czerwonego wina

Duży kawałek dorsza norweskiego Skrei w wybornym sosie z czerwonego wina – co może być lepszego?

  • Aktualna ocena to 3.5 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Średnio zaawansowany 40-60 min.

Makaron ze smażonym dorszem norweskim Skrei, szynką serrano i sosem pomidorowym »

Makaron ze smażonym dorszem norweskim Skrei, szynką serrano i sosem pomidorowym

Kochasz kuchnię śródziemnomorską? Spróbuj przepisu na makaron z szynką serrano, dorszem norweskim Skrei i sosem pomidorowym.

  • Aktualna ocena to 0 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Średnio zaawansowany 20-40 min.

Dorsz norweski Skrei z bekonem, jajkiem i cytrynowo-cebulowym sosem śmietanowym »

Dorsz norweski Skrei z bekonem, jajkiem i cytrynowo-cebulowym sosem śmietanowym

Dobrym pomysłem jest skorzystanie z termometru cyfrowego podczas pieczenia ryb w piekarniku.  Ryba jest gotowa, gdy wewnętrzna temperatura wynosi 52-55°C.

  • Aktualna ocena to 0 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Średnio zaawansowany 20-40 min.

Pieczony w piekarniku filet z dorsza norweskiego Skrei z pomidorami i czosnkiem »

Pieczony w piekarniku filet z dorsza norweskiego Skrei z pomidorami i czosnkiem

Pyszne danie nie musi być trudne do przyrządzenia. Jeśli nam nie wierzysz, spróbuj pieczonych w piecu filetów z dorsza norweskiego Skrei z pomidorami i czosnkiem.

  • Aktualna ocena to 0 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Łatwy 20-40 min.

Dorsz norweski Skrei w cytrusowej marynacie z dipem awokado »

Dorsz norweski Skrei w cytrusowej marynacie z dipem awokado

Przystawka o świeżym smaku, łatwiejsza do przyrządzenia niż myślisz. Doskonały początek wytwornej kolacji.

  • Aktualna ocena to 5 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Średnio zaawansowany 20-40 min.

Smażony dorsz norweski Skrei z jajkami i kaparami »

Smażony dorsz norweski Skrei z jajkami i kaparami

Proste, smaczne i miłe dla oka. Smacznego!

  • Aktualna ocena to 4 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Średnio zaawansowany 20-40 min.

Zupa pomidorowa z dorszem norweskim Skrei, parmezanem i plasterkami pepperoni »

Hjemmelaget tomatsuppe med skrei, basilikum, parmesan og pepperoni, Fotograf: Bent Raanes Sørensen

Domowa zupa pomidorowa jest sycąca i łatwa do przyrządzenia. Oto przepis na zupę w nowym wydaniu, z akcentami w postaci dorsza norweskiego Skrei, plasterków pepperoni i pasty z bazylii.

  • Aktualna ocena to 0 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Łatwy 20-40 min.

Smażony skrei z fenkułem i sosem z kwaśnej śmietany »

SKREI_2016_Skrei med fennikel og rømmesaus, Fotograf: Sentralen

Tradycyjne danie ze smażonego skrei'a z sosem z kwaśnej śmietany, ziemniakami i marchewką, które w tym przepisie wzbogaciliśmy o ciekawy dodatek, jakim jest koper włoski - czyli fenkuł.

  • Aktualna ocena to 0 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Łatwy 20-40 min.

Gulasz ze skrei'a z pomidorami »

Skreigryte  med tomat, Fotograf: Synøve Dreyer

Gulasz to prosta w przygotowaniu potrawa, która dzięki zastosowaniu odpowiednich składników znajdzie miejsce na stole przy różnych okazjach. Zachęcamy do wypróbowania ciekawego przepisu na skrei'a z ziemniakami, cebulą, czosnkiem i pomidorami.

  • Aktualna ocena to 1 z 5 gwiazdek.

Dziękujemy za ocenę!

Oceniłeś(-aś) już tę stronę, a możesz to zrobić tylko raz!

Twoja ocena została zmieniona. Dziękujemy za ocenę!

Łatwy 20-40 min.